Primăria Satu Mare, premiată la Gala Administrației Locale de la București (Foto)

Joi, 12 octombrie, viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher a participat la cea de-a 13-a ediție a Galei Administrație.ro care a avut loc la București.

Evenimentul este unul anual și este dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor şi profesioniştilor din domeniu.

Primăria municipiului Satu Mare a primit „Premiul de Excelență” pentru proiectul „Satu Mare te așteaptă acasă”, fiind declarat cel mai bun program implementat în acest an la nivel național !

„Aşa cum am mai spus, împreună suntem o forță ! Doresc să felicit pe această cale inițiatorul acestui proiect, pe domnul Butka Gergo și să mulțumesc întregii echipe pentru implicare şi dăruire!”, a declarat la festivitatea de premiere viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher.

Vă reamintim că, programul a pornit din necesitatea de a atrage forță de muncă în Satu Mare, lipsa tinerilor profesioniști fiind semnalată și de companiile sătmărene. În acest context, conducerea Primăriei municipiului Satu Mare a decis că este momentul să lanseze acest program care urmează să fie continuat și în 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.