Preselecții pentru finala „Miss Universe Romania 2017”. Când și unde vor avea loc

Este deja binecunoscut în lume faptul că România are femei frumoase. Pentru a o alege însă pe cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase, cea care ne va reprezenta țara la Las Vegas, în cadrul competiției „Miss Universe 2017”, va avea loc un casting la București, în doar câteva zile.

Astfel, pe 20 și 21 octombrie, începând cu ora 11.00, la Premier Palace Spa Hotel se vor aduna frumoasele din întreaga țară să defileze în rochii elegante de seară, dar și în costume de baie, în încercarea de a convinge juriul că merită șansa de a reprezenta România în cadrul competiției internaționale „Miss Universe 2017”, care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

Atât fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar și cele care încearcă pentru prima data emoțiile unei astfel de experiențe, sunt așteptate în Bulevardul Ghencea nr. 134, la Premier Palace Spa Hotel, dacă îndeplinesc următoarele condiții: au între 18 și 28 de ani și o înălțime minimă de 1,65 m. Este necesar să aibă la ele pantofi cu toc, rochie de seară și costum de baie.

Cele 30 de finaliste selecționate în urma castingului vor participa la „Miss Universe Romania 2017”, care va avea loc pe 1 noiembrie.

Norocoasa câștigătoare a finalei „Miss Universe Romania 2017” ne va reprezenta țara la Las Vegas, Statele Unite ale Americii în data de 26 noiembrie, în cadrul celei mai importante competiții de frumusețe din lume, „Miss Universe”.

În fața a peste 500 de milioane de telespectatori din întreaga lume, românca desemnată „Miss Universe România” va avea șansa de a câștiga marele premiu de 100.000 de dolari și de a cuceri inimile tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.