Fotograful Remus Țiplea va participa la „Photo Romania Festival”

Fotograful negreștean Remus Țiplea va participa în această săptămână la „Photo Romania Festival”, un important festival de artă fotografică din România. La fel ca în anii anteriori, festivalul își propune să aducă împreună sute de fotografi și pasionați de fotografie.

Festivalul care va avea loc în perioada 16-22 octombrie la Cluj-Napoca, și va aduce împreună iubitorii fotografiei la evenimente precum „Photostories” unde vor fi prezentate poveștile din spatele artei.

Evenimentul debutează cu workshop-ul lui Bogdan Mureșan „Primii pași în fotografia de eveniment” și va continua timp de o săptămâna cu alte workshop-uri interesante precum: „Introducere în fotografia de nou născut” cu Camelia Burduja sau „Introducere în fotografia de carte/revistă”.

„Conferința Photostories” este un alt proiect de anul acesta, care va aduce în lumina reflectoarelor lucrări ale unor forografi precum: Dorel Găină cu „Fotografia europeană contemporană”, Mihaela Grigorean și Remus Țiplea cu „Nunta oșenească”, Cristian Lipovan cu „Exploring the places suffering” „Chernobyl & Pripyat” și mulți alții.

La evenimentele din cadrul festivalului sunt așteptați atât pasionații de fotografie, cât și fotografii profesioniști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.