Concert „Elvis Band” la Casa de Cultură

Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare va găzdui în data de 20 octombrie, de la ora 19.00, un concert susținut de trupa „Elvis Band”.

Cine nu a auzit de marele și inegalabilul Elvis? A fost idolul generației sale și a celor viitoare, iubit mai ales de femei, artist carismatic și extrem de prolific atât ca actor cât și pe scena rock & roll-ului. Anul acesta comemorăm 40 de ani de la trecerea în neființă. Și cum altfel decât cu un concert cu Elvis Band?

Elvis Band există în formula actuală din 2016 și face parte din puținele formații de rock & roll din țară, fiind singura trupă de rock’n’roll din Satu Mare.

Solist Láposi Csaba, chitara – Szabó Ignácz, clape – Kuki Zsolt, chitara bass – Harangozó Dániel, tobe – Tóth Misi. Cu toate că Elvis Band nu este o trupă ”tribute” Elvis, (ei cântă piese antrenante dar și de suflet ale anilor de glorie a muzicii) comemorează fiecare eveniment din viața (sau chiar moartea) regelui Elvis.

Au susținut anul trecut un concert de aniversare a 80 de ani de la nașterea lui Elvis Presley, cu sala plină, iar acum la comemorarea a 40 de ani de la trecerea în neființă sperăm să ne bucurăm de același succes.

Invitați speciali: XXL Band (Satu Mare) și Corul Canticum al Liceului Teoretic German ”Johann Ettinger”.

Prețul unui bile teste de 15 lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” sub egida Primăriei municipiului și a Consiliului Local Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.