Sătmărean amendat și lăsat fără mașină. Ce s-a întâmplat

Vineri, 13 octombrie, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român P. Robert, în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat, în caroseria autoturismului, în cele două praguri, cantitatea de 320 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 1.500 de lei şi autoturismul marca Volkswagen Passat, în valoare de 9.000 de lei, au fost reținute în vederea confiscării de către autoritatea vamală.

De asemenea, cetățeanul român a fost sancţionat contravenţional, de către autoritățile vamale, cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.