LIDL amână deschiderea magazinului de pe Careiului

Conducerea LIDL România s-a înțeles cu Primăria Satu Mare să amâne deschiderea magazinului de pe Drumul Careiului. Conducerea Primăriei a avut astăzi, 10 octombrie, o întâlnire cu reprezentanții conducerii companiei de la nivel național.

Vă reamintim că „marea deschidere” a fost anunțată zilele trecute pe data de 12 octombrie, cu toate că Primăria Satu Mare a spus în mai multe rânduri că nu va da autorizație de funcționare noului magazin până ce nu va fi finalizat sensul giratoriu de la Crinul.

„Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi a avut astăzi, 10 octombrie, o întâlnire cu reprezentanții conducerii naționale a companiei LIDL România.

În urma discuțiilor purtate de edilul municipiului și administratorul public al orașului, Csaba Maskulik, cu reprezentanții companiei LIDL România, cele două părți au convenit să fie respectați termenii stabiliți în cadrul înțelegerii inițiale.

Astfel, magazinul LIDL de la Cap Pod Golescu se va deschide doar după finalizarea sensului giratoriu din intersecția Crinul. Termenul asumat de compania LIDL pentru finalizarea sensului giratoriu este 24 octombrie 2017”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.