„Fashion’s Night Out”, la o nouă ediție. Când și unde va avea loc

Sala de evenimente „Esedra” va găzdui în seara zilei de 27 octombrie o nouă ediție a „Fashion’s Night Out”, în cadrul căreia sătmărenii vor putea vedea noile tendințe în materie de modă, pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017/2018.

În cadrul serii își vor prezenta creațiile cei de la Adalin, care împlinesc 25 ani de existență în domeniul confecțiilor dar și băieții de la CM – creation de mode.

Raluca și Cristina Mureșan, au o relație strânsă de mamă-fiică, având stiluri diferite, de data aceasta au prima colaborare pentru o colecție comună.

Tânăra Melitta Hauler din Carei își va prezenta colecția „Elegance”, respectiv Sonia Bran își va face debutul în cadrul serii cu prima ei colecție.

Nu vor lipsi de pe podium nici creațiile băimărencelor Bianca Breban, Diana Breban și Ramona Năprădean.

Mihaela Cîrlugea își aduce din Cluj-Napoca, colecția „Șah și alte jocuri ale minții”. Pictura de pe ținute și accesoriile sunt inspirate din jocul de șah dar și din circuitele electronice.

Prezentatoarea evenimentului va fi Alexandra Catargiu.

Echipa care se va ocupa de machiajul și coafura manechinelor este alcatuită din: Bacsadi Boglarka, Nagy Iza, Roxana Tar și Patricia Raț.

După eveniment va avea loc un afterparty la Cayo Pub.

Intrarea este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.