Timișoreni cercetați pentru trafic de droguri. Percheziții la un hotel din Satu Mare

Trei persoane din Timișoara sunt cercetate sub coordonarea procurorilor DIICOT, după ce au fost identificate cu droguri de risc asupra lor în municipiul Satu Mare.

Astfel, sâmbătă, 7 octombrie, la ora 07.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de ordine publică din cadrul IPJ Satu Mare, au identificat trei bărbați, de 28, 30, respectiv 32 de ani, din municipiul Timișoara, care dețineau droguri de risc.

În fapt, s-a stabilit că bărbații se aflau în municipiul Satu Mare în calitate de susținători ai unei echipe sportive, fiind cazați într-un hotel din localitate. În urma controlului efectuat de către polițiști, s-au ridicat din camera de hotel, mai multe plicuri de substanța vegetală de culoare verde oliv în greutate de aproximativ 20 g ce urmează a fi expertizate.

În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor DIICOT cu persoanele identificate în stare de libertate privind săvârșirea infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.