Cum arată primul tractor forestier fabricat în orașul Ardud (Foto)

SC Roteca SRL a lansat recent modelul „TAROS 80”, primul tractor forestier fabricat în totalitate în orașul Ardud. Tractorul a fost apreciat și expus pentru prima dată la Târgul Internațional Forestier de la Zinzin (județul Brașov), organizat în perioada 28-30 septembrie 2017.

„TAROS 80” are o greutate de 9.300 de kg și este echipat cu motor de 104 kW (141 CP), capacitate cilindrică de 4500 cm cubi, turație maximă de 2200 rot/min, transmisie hidrostatică tip Rexroth, cutie de distribuție cu două trepte de viteză, sistem de frânare cu două circuite cu discuri umede incluse în axe, capacitate rezervor carburant de 160 litri, sistem hidraulic, sistem electric, cabina izolată fonic și contra vibrațiilor, încălzită; indicatoare la bord: turometru, contor ore de funcționare, indicatori temperatură motor, nivel carburant.

Totodată, tractorului mai este echipat cu: lama față 2200 mm lățime, scut hidraulic de spate 2200 mm lățime, extinctor, trusă medicală, triunghi reflectorizant, cutie cu scule.

Telecomanda radio pentru troliu, telecomanda radio pentru conducere, grefierul frontal monat pe lamă sunt opțiunile suplimentare pe care acest tractor le mai poate conține.

SC Roteca SRL este cea de-a doua mare firmă producătoare de ultilaje forestiere din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.