BMW căutat de Interpol, depistat la Petea

Polițiștii de frontieră au indisponibilizat un autoturism marca BMW, în valoare 30.000 de lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

Duminică, 8 octombrie, la ora 18.00, la PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Andrei M., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani, conducând un autoturism marca BMW 520D, an fabricație 2008, cu numere de înmatriculare germane.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidentele Interpol maşina în cauză figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie din data de 2 octombrie 2017.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 30.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.