„Ziua Mondială a Educaţiei”, marcată la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”

Ca în fiecare an, elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” au ţinut să marcheze data de 5 octombrie printr-o activitate dedicată profesorilor lor. Cu această ocazie, au dorit să îşi exprime sentimentele calde şi gândurile alese faţă de dascălii lor, printr-un mic moment coordonat de profesoarele Bucs Ecaterina şi Alt Adina.

Activitatea a început cu discursul directorului Vlaicu Popescu, care a menționat rolul important pe care educaţia îl are în dezvoltarea personală şi în carieră a fiecărui elev şi adult.

Pornind de la cuvintele lui Confucius „Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte”, a sfătuit elevii să aprecieze munca asiduă a dascălilor lor, care fac o muncă de apostolat.

A urmat o prezentare care a surprins multilateralitatea cadrelor didactice, presărată cu recitări de poezii dedicate profesorilor. În tot acest timp, elevii au împărţit felicitările realizate de ei dascălilor lor.

Manifestarea s-a încheiat cu adresarea „Vă mulţumim, profesorilor”, fiind urmată de o activitate sportivă, „Cupa bobocilor la fotbal”, care începe să devină o tradiţie la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.