Mesaje pline de durere la aflarea veștii despre moartea actorului Vasile Blaga

Vestea morții îndrăgitului actor sătmărean, Vasile Blaga, a îndurerat un județ întreg (și nu numai). Imediat după aflarea veștii, sute de persoane au postat mesaje de condoleanțe pe Facebook.

„Dragă familie îndurerată, vă rog să primiţi un ultim omagiu, în amintirea celui care a fost VASILE, sau LOŢICĂ, cum vreţi domniile voastre, din partea unui vechi prieten din acele veri de neuitat, din fericiţii ani ai copilăriei noastre, de la Iojib! DOMNUL SĂ-L IERTE ŞI SĂ-L ODIHNEASCĂ! Cu deosebit respect:Tibi”, scrie pe Facebook un vechi prieten de-al actorului.

„Drum lin, Vasile! Ai fost mai mult decât un om deosebit, cu o familie deosebită! Sunt f tristă! I love you! Condoleanțe Lena, condoleanțe Aldo! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!”, scrie o sătmăreancă pe pagina de socializare.

„Te-ai dus prea iute, prietene, să joci pe Scena Cea Mare. Dumnezeu să-ți fie Călăuză pe calea spre ETERNITATE. Dormi în pace suflet bun, spune un sătmărean”, este mesajul unui admirator al actorului sătmărean.

„Sincere condoleanțe. Domnul să îi vegheze somnul veșnic, iar vouă putere de a merge mai departe”, scrie cuvintele îndurerate o sătmăreancă.
„Îmi pare rău să citesc asta. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine, și mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc. Odihniți-vă în pace, Maestre !!!”, spune un sătmărean.

„Nu pot să cred, Vasile! Nu pot! Credeam/speram că ai depășit momentul. Ultima dată când te-am văzut aveai atâtea planuri optimiste și acum … Să-ți fie drumul lin și îmbrățișări celor dragi ție!”, scrie o sătmăreancă pe Facebook.

„Văsălică, dragă. Ce s-a întâmplat ? Spune-mi că nu-i adevărat ce scrii … dacă, totuși … condoleanțe, îmi pare foarte rău, … plâng … nu pot să cred”, este un alt mesaj încărcat de durere.

„Am pierdut un om valoros. Sunt tristă! Sincere condoleanțe familiei!”, scrie o sătmăreancă.

„Am citit și recitit de mai multe ori în speranța că greșesc și n-am înțeles bine … Mi dispiace davvero tanto!!!! Le mie più sentite condoglianze”, este un alt mesaj postat pe pagina de socializare.

„Doamne ce veste, ca un trăznet picată!!!! Nu știam nimic de starea lui de sănătate, așadar cu atât mai șocantă vestea plecării! Tare rău îmi pare !!!!!!!!! Rămas bun, domnule Blaga! Condoleanțe, Aldo și d-na Leni!”, scrie o sătmăreancă pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.