A murit actorul Vasile Blaga

Cultura sătmăreană este în doliu. Îndrăgitul actor Vasile Blaga a trecut azi, 5 octombrie, la cele veșnice. Anunțul a fost făcut de către fiul acestuia Aldo Blaga.

Iată mesajul postat pe Facebook de către Aldo:

„Aldo aici – voi scrie in numele lui pentru că știu că așa ar fi vrut și el să o facă însă de azi orice „zice” el va fi între ghilimele … din păcate. Nu mă mai complic cu diacritice pentru că abia pot vedea ceva de lacrimi …

„Dragii mei, in ultima vreme m-am luptat cum am stiut eu mai bine cu aceasta cumplita boala a carui nume nici nu mai are sens sa-l rostim, e prea faimoasa deja. Desi eu la randul meu n-am ascultat mereu de contesa si de fiul ploii cand imi spuneau sa nu ma las de tratament pentru ca la urma urmei Dumnezeu lucreaza prin doctori, tratamente … va invit pe voi sa o faceti.

Bucurati-va de cei dragi cat sunt vii si faceti tot posibilul ca ei sa-si poata trai viata in implinire, fericire, bunastare si mai presus de toate – in iubire.
Pe scena vietii mele am incercat sa-mi joc rolul cat am putut de bine, acela de fiu, frate, tata, sot, prieten si orice alt rol mi-a mai fost incredintat.
Pe voi pe toti va imbratisez cum stiu eu mai bine si mai calduros si abia astept sa ne vedem la un spectacol de zile mari aici, sus, in ceruri, unde toti avem intrare libera. Sa ne vedem cand ne-om intalni.

Ma veti recunoaste, voi fi imbracat la fel.”

Vasile Blaga s-a născut în data de 22 martie 1959. A fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din cadrul Teatrului de Nord Satu Mare.

Un Comentariu la "A murit actorul Vasile Blaga"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.