Artiști de top la Festivalul Castanelor 2017. Programul oficial

Artiști precum Goran Bregovic, Thomas Anders, ATB, Salvatore Ganacci, Andra, Delia, Alina Eremia, B.U.G. Mafia, What`s UP, Holograf și Lidia Buble vor urca pe scena Festivalului Castanelor din acest an de la Baia Mare, eveniment ce va avea loc în perioada 6-8 octombrie.

În debutul ediției din acest an a Castanelor va avea loc „Maramureș Balloon Fiesta”, un eveniment de anvergură la care sunt prezente 30 de baloane cu aer cald.

Manifestarea are loc în perioada 29 septembrie-1 octombrie și va fi încheiată cu ediția de toamnă a mult îndrăgitului eveniment de către bicicliste, SkirteBike.

Festivalul minorităților „Diversitate și Unitate prin Tradiții”, o altă manifestare importantă în cadrul sărbătorii de suflet a băimărenilor va avea loc joi, 5 octombrie. Momentul artistic va avea loc cu începere de la ora 17:00, pe scena amplasată în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare, precizează Jurnal MM.

Vineri, 6 octombrie, cei mici se vor putea bucura de un program special pentru ei. Începând cu ora 16:00, în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare vor fi montate jocuri gonflabile.

Pe scenă, Gașca Zurli, dar și trupa Ella Bella vor susține un moment artistic. Seara, scena din Centrul Istoric va fi locația în care vor evolua trupele locale și tinerele talente băimărene.

În prima seară a Festivalului Castanelor, pe scena amplasată pe bulevardul Unirii sunt programați să concerteze Goran Bregovic, Andra, B.UG. Mafia și Lidia Bubble. Prezentatorii evenimentului vor fi cunoscuții oameni de televiziune, Buzdugan și Morar.

DJ-i de renume mondial, ATB și Salvatore Ganacci ajung în Baia Mare în cea de-a doua seară a sărbătorii. Alături de aceștia, pe scena amplasată pe bulevardul Unirii vor concerta și Delia și What`sUp.

Tot pentru a doua seară a Festivalului este programat și spectacolul de artificii. Acesta va avea loc de la ora 22:00 și se va desfășura preț de 20 de minute.

Iubitorii de operă vor avea parte de un concert special susținut de către artiștii Operei Naționale Române din Cluj.

Aceștia vin în Baia Mare cu cu gala de muzică „Mariachi”, evenimentul urmând să se desfășoare pe scena din Centrul Istoric.

Cunoscut drept unul dintre soliștii trupei Modern Talking, Thomas Anders vine la Festivalul Castanelor în ultima seară. Acesta va urca pe scenă alături de Alina Eremia și Holograf.

Duminică, ultima zi a manifestărilor dedicate Festivalului Castanelor, va aduce în fața publicului băimărean un adevărat regal folcloric.

Artiști precum: Grupul Iza, Aurel Tămaș, Angela Buciu, Vlăduța Lupău, Diana Cârlig și Ionuț Bledea, Florentina și Petre Giurgi, Dumitru Dobrican, Tudor Furdui Iancu, dar și cei de la Ansamblul Folcloric Național Transilvania vor încânta publicul venit să îi aplaude în Centtrul Istoric al municipiului Baia Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.