Scandal în Turulung. Patru indivizi au desfigurat un bărbat

Luni, 2 octombrie, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați din comuna Turulung, după ce au bătut un localnic.

În cursul zilei de duminică, 1 octombrie, oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat de 36 de ani din comuna Turulung, despre faptul că în localitate a avut loc o altercație între mai multe persoane.

În fapt, un bărbat, de 40 de ani, din Turulung, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi fost lovit de către patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, toți din aceeași localitate, cu obiecte contondente în zona capului și a brațului, fiind transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, cei patru agresori ar fi distrus geamul și ușa de acces a locuinței persoanei care a făcut sesizarea, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și lovirea sau alte violențe. La data de 2 octombrie s-a dispus reținerea pentru 24 de ore pentru 3 dintre agresori, urmând să fie prezentați în fața instanței pentru luarea de măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.