Piromanul din Negrești-Oaș, trimis în judecată. Era la un pas să ucidă doi oameni

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Ioan Chirică, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Acesta a dat foc casei fostei concubine, punând în pericol viața acesteia și a unui copil. La începutul lunii septembrie, Chirică a fost arestat preventiv.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

„În data de 3.08.2017 inculpatul Chirca Ioan Andrei s-a certat cu fosta sa concubină, numita S. M., pe motiv că aceasta nu înţelegea să-i restituie inculpatului suma de 8000 euro, cu care a fost construită anexa situată în curtea nurorii concubinei, partea civilă S. A. A.

În data de 31.08.2017, înainte de lăsarea întunericului, inculpatul Chirca Ioan Andrei, a dat foc anexei amenajate în parte ca locuinţă, în parte ca depozit de bunuri, proprietatea soţilor S. C. şi S. A. A., faptă care a avut ca urmare distrugerea într-o bună parte a anexei, a bunurilor şi crearea unei stări reale de pericol pentru viaţa părţilor civile care dormeau în partea locuibilă a anexei.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Negreşti Oaş”.

Mai multe detalii despre acest caz citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2017/08/31/un-copil-si-o-mama-la-un-pas-de-moarte-in-negresti-oas-victimele-transportate-la-spital/

https://www.satmareanul.net/2017/09/06/piromanul-din-negresti-oas-arestat-preventiv/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.