Familie spulberată în Certeze. Un copil a murit

Un accident rutier soldat cu moartea unui copilaș de doar 7 luni s-a petrecut în această (azi, 29 septembrie) după-amiază în comuna Certeze.

Un bărbat de 64 de ani din Certeze, aflat la volanul unei mașini înmatriculate în străinătate, pe fondul conducerii cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe acostamentul părții carosabile al direcției sale de mers, acroșând o femeie în vârstă de 23 de ani din localitate, care, în calitate de pieton, se deplasa însoțită de doi minori, unul în vârstă de 7 luni, aflat într-un cărucior, iar celălalt de 4 ani.

În urma impactului toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Orășenesc din Negrești-Oaș, unde, cu toate eforturile depuse de medici, minorul în vârstă de 7 luni a decedat.

Celălalt copil se află în continuare internat în stare gravă, mama fiind și ea rănită ușor.

Cel de la volan a refuzat testarea alcoolscop, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, iar în funcție de rezultatul acestora, coroborat cu celelalte probe administrate în cauză sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș, se vor dispune măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.