Se pregătește terenul pentru Mc Donald’s

Primăria Satu Mare pregătește terenul de la Burdea pentru a pune în folosință acel spațiu, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 27 septembrie. 

Edilul spune că există discuții avansate cu Mc Donald’s care dorește să construiască pe acel teren un restaurant fast-food dar și un spațiu de joacă.

Primarul municipiului Satu Mare spune că urmează să fie organizată o licitație publică pentru dreptul de superficie (dreptul de a construii) pentru terenul situat în zona intersecției Burdea, însă potrivit acestuia, samsarii imobiliari ar putea bloca o investiție serioasă în această zonă.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, primarul a propus pe ordinea de zi a ședinței de joi (28 septembrie), un proiect de hotărâre care are ca scop împiedicarea acestor samsari imobiliari de a bloca intențiile samsarilor imobiliari de a bloca dezvoltarea zonei respective.

De asemenea, primarul spune că, referindu-se la samsarii interesați de acel teren, că oricine vrea să bage bețe în roate transformării zonei Burdea, se va trezi cu dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.