Primăria Tășnad angajează avocați să se apere de criticii de pe Facebook

Primăria Tășnad a inițiat un demers pentru a angaja avocați care să apere instituția de cei care își exprimă opiniile prea acid pe Facebook.

Cel care a semnalat acet caz este Cristian Irimuș care a făcut o postare în acest sens pe pagina de socializare. În continuare vă prezentăm poziția acestuia:

„N-avem bani de scoli si spitale! Dar avem zeci de mii de lei pentru a angaja o firma de avocatura, ca sa extirpam “virtualii”? Ma intreb “asta” oare de-a cui o fi? V-a durut ca le-am spus tasnadenilor adevarul? Si-asa va prind in “off-side”! Pile, pile, pile!!!

Iata ce am primit pe fax. Cate ceva din cum isi pierde conducerea noastra timpul in loc sa fie constructiva! Trebuie sa ne protejam de acest nou virus trojan, Cristi Irimus, care scoate adevarul la suprafata! Scoate mucegaiul din peretii noi ai primariei! Ii bagam si lui pumnul in gura, cum am incercat si cu politia locala la acel tanar care si-a spus parerea sincer! A castigat in instanta, asa vom castiga cu totii, pentru ca adevarul iese tot timpul la suprafata! Sper sa nu gresiti nici un cuvant cand chemati pe cineva in judecata, altfel se vor cere daune morale, platite iar din buzunarul nostru, iar din bani publici, ca doar nu din al vostru, iar banii castigati din procese se vor investi cu cap in tineretul tasnadean, in crearea de noi locuri de munca, platite la standard european! Bani publici aruncati pe geam din nou, dragi tasnadeni! Si uite asa, incepe lupta contra celui care a dat tot, ca TU sa ajungi unde esti! Te felicit, sper ca hotararea “TA” sa nu treaca de votul Consiliului! Pentru ca este o manevra ieftina. Apropo va fi sedinta de Consiliu live???

Bagam pumnul in gura opiniei publice, sa putem “muncii” linistiti! A? :))) De facebook va doare? Ca dupa ce am primit dovezile va dau oricum numele doamnelor!

Domnule Primar, am auzit ca ati fi spus intr-o mini-sedinta cum ca Primaria nu functioneaza fara o doamna de acolo! Gresit! Nimeni nu e de neinlocuit! Ati ajuns din lider sa fiti condus de cineva care nici macar nu v-a vrut Primar???? Felicitari, ce sa zic? Suntem pe drumul bun! Puteti sa tarati opinia mea in cate tribunale vreti! Eu, Cristi Irimus, aici mor “cu voi de gat”!

Bafta domn Primar!

Doamne ajuta!

„Lupta anti coruptie”, initiator Cristi Irimus”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.