Mai multe servicii din cadrul Primăriei Satu Mare se mută la Magazinul „Someșul”

O parte dintre serviciile Primăriei Satu Mare vor fi mutate la ultimul etaj al Magazinului „Someșul” a declarat primarul Kereskenyi Gabor în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 27 septembrie.

Este vorba despre etajul superior al complexului comercial din Centrul Nou al municipiului, având suprafața de peste 600 de metri pătrați.

Toate acestea se vor întâmpla de al 1 ianuarie 2018. Potrivit edilului în noul spațiu vor fi mutate: Serviciul de buletine, Starea Civilă, câteva birouri din cadrul Direcției de Taxe și Impozite Locale (DITL) dar și casieria ADP.

„Vom înființa astfel un ghişeu unic pentru ca sătmărenii să nu mai fie obligați să străbată tot orașul pentru câteva acte. Noul spațiu va avea peste 600 de metri pătrați și va fi amenajat astfel încât să fie evitată aglomerația și cozile interminabile. Îmi pare rău că din cauza unor interese ascunse, Serviciile Pașapoarte, Permise și Înmatriculările de Vehicule nu se vor muta în această locație. Indiferent de deciziile pe care le iau alte instituții, noi alegem să ne punem mereu în slujba cetățenilor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Noul spațiu, spune primarul va fi unul la nivelul secolului 21.

Contractul Primăriei Satu Mare cu Complexul „Hercules” se va desfășura pe o perioadă de 10 ani, începând de la 1 ianuarie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.