Șofer cercetat pentru dare de mită. Nu are permis de conducere

 

 

Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a fost sesizat de către Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Satu Mare – cu privire la o infracţiune de dare de mită.

În fapt, s-a reţinut că în data de 22.09.2017, în timp ce conducea autoturismul pe raza oraşului Negreşti-Oaş, Neda Bogdan nu a acordat prioritate în intersecţie, existând pericolul să intre în coliziune cu autoturismul din dotarea MAI care circula regulamentar şi fiind oprit de către ag. pr. P. R. care i-a solicitat actele şi a constatat că nu posedă permis de conducere, i-a promis atât ag. pr. P. R. cât şi ag.şef pr. C. F. că le dă bani pentru a nu i se întocmi dosar penal. Ulterior, fiind condus în sediul poliţiei, a scos suma de 50 de euro cu intenţia de a o oferi celor doi poliţişti.

Dosarul se află în curs de cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

 

Un Comentariu la "Șofer cercetat pentru dare de mită. Nu are permis de conducere"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.