Lansare de carte în Baia Mare. Deputatul Ioana Bran și consilierul local Ciprian Crăciun, printre invitați

Joi, 21 septembrie, Domino Caffe & Souvenirs din Baia Mare a găzduit un eveniment intitulat “Despre VIAȚĂ” unde au participat oameni interesați să cunoască și să audă experiența unui om întors către Dumnezeu.

În fapt, a fost vorba despre lansarea cărții “VIAȚA”, o carte simplă, pe înțelesul tuturor, care poate fi folosită ca un ghid spre calea către credință.

Autorul cărții, Răzvan E. Crețan (CER), a acceptat cu drag să împărtășească băimărenilor experința lui de viață care l-a întors către credință.

Fiind prima acțiune publică organizată de către “Asociația Părintele COSMA IOAN” fiecare participant a primit o carte dedicată și semnată de autor.

Răzvan E. Crețan (CER) – autorul cărții VIAȚA:

“La invitația lui Raul Chiș am hotărât să facem o lansare de carte în Baia Mare. Pentru mine personal a fost o mare binecuvântare să mă aflu între oameni minunați, oameni pe care îi iubesc și români adevărați.

Am avut alături pe: Duhovnicul meu (preotul Emanuel Cosma) doctorul sufletului meu; președinta “Asociația Părintele COSMA IOAN” Natalia Prodan. Parintele Ioan Cosma a fost primul meu Duhovnic, cel care a câștigat sufletul meu pe drumul spre credință. Am fost marcat de o discuție cu părintele Ioan Cosma:
“De ce venim pe Pământ, Răzvan?”
— pot să scriu sute și mii de motive: familie, să fim mai buni, să facem bine, etc…

“Răzvan, venim pe Pământ să evoluăm ca spirite și evoluția spirituală o facem prin suflet cu iubire!”

Așa am înțeles că sufletul și spiritul sunt diferite și că iubirea este calea noastră în această existență.

Mă bucur că, persoane ce în urmă cu puțin timp îmi erau necunoscuți, azi îmi sunt prieteni dragi sufletului meu și sunt oameni minunati.

La eveniment au participat: Ioana Bran (secretarul Camerei Deputaților) care a făcut un efort să vină de la București pentru lansare; marelui artist – olarul Daniel Leș; Ciprian Crăciun – un cunoscut tânăr antreprenor și politician din Satu Mare.

Daniel Leș – olar și artist de ceramică figurativă din Baia Sprie:

“O seară Duhovnicească în cadrul căreia s-a lansat o carte într-un mediu atipic, într-o cafenea – Domino Café – la care au participat oameni dornici să împărtășească povești despre suflet”.

Raul Chiș – administratorul localului Domino Cafe & Souvenirs:

“Într-o micuță cafenea din Centrul Vechi al orașului Baia Mare, a avut loc un eveniment care accentuează statutul de apartenență la patrimoniul cultural al orașului. A fost lansată o carte care atinge probleme existențiale pe care fiecare persoană, într-o anumită etapă a vieții caută să le descopere.

Cartea explică un mod prin care poți să fii fericit și împăcat cu tine și cu Dumnezeu”.

Publicul și-a exprimat entuziasmul și plăcerea de participare prin relatări personale:

“Veni, vedi, vici!” — Am fost, am văzut, am câștigat! Am trăit emoții pozitive alături de oameni frumoși la suflet, frumoși la vorbă. Am învățat cât de important este să fii OM, să fii AUTENTIC! Avem nevoie de astfel de evenimente care ne deschid noi orizonturi, dorința de autocunoaștere și evoluție spirituală.” (Cecilia I.)

“E multă pace în inima mea de când am citit această carte. Mulțumesc!” (Cipriana L.)

“Mi-a plăcut idea de la care a pornit cartea: debutul lui Răzvan pe fascinanta cale a credinței, esența vieții noastre, apropierea de Dumnezeu. Cartea este o lecție despre relația Om-Dumenzeu, o carte care oferă prin simplitatea și autenticitatea ei răspuns la multe întrebări esențiale, un îndrumar pentru suflet.” (Carmen M.)

Despre autor:

Răzvan este un bine cunoscut om de influență. De când era student s-a implicat în fiecare proiect în care a avut ocazia, începând de la nivel local, regional și național.

Acum, este un om al lui Dumnezeu. După multe încercări în viață, a descoperit iubirea lui Dumnezeu. Mai mult decât atât, i s-a confirmat acest fapt și a început să facă voia Lui. Pentru Răzvan, singura cale de mântuire acum, este creștinismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.