Un sătmărean în TOP 5 al celor mai buni jucători de poker din România. Cine este acesta

Sătmăreanul Vlad Darie se clasează pe locul 4 în TOP-ul jucătorilor de poker români, în funcțiile de sumele câștigate în ultimii ani. Până în prezent, acesta a câștigat 1,4 milioane de dolari din acest joc.

Cel care conduce clasamentul jucătorilor de poker din țara noastră este Alexandru Papazian, care până acum a totalizat câștiguri de aproximativ 2,9 milioane de dolari.

Clasamentul cuprinde câștigurile jucătorilor români la turnee importante, neluând în calcul banii pe care acești jucători i-au încasat din sesiuni cash sau din turnee recurente, cum ar fi cele zilnice, săptămânale sau lunare.

Vlad Darie a câștigat peste 1,4 milioane de dolari din poker. Cea mai recentă performanță a tânărului jucător român a fost obținută la Campionatele PokerStars de la Barcelona, unde s-a clasat pe locul 6 și a devenit cu peste 100.000 de dolari mai bogat.

În luna mai, Vlad s-a impus într-un turneu similar la Monte Carlo, iar în 2016 a câștigat un Belgian Poker Challenge, la Namur. Tot anul trecut a câștigat un mare turneu WPT la Viena, care i-a adus un câștig de aproape 175.000 de dolari, însă cel mai mare premiu din carieră, de 224.190 de dolari l-a obținut la Hollywood, într-un turneu care avea intrarea de 15.000 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.