„Festivalul Voluntariatului”, în centrul municipiului Satu Mare. Când va avea loc

Parcul din Piața Libertății din Satu Mare va găzdui în data de 4 octombrie „Festivalul Voluntariatului”. Evenimentul organizat în partenerait de către mai multe ONG-uri și licee din județ se va desfășura în intervalul orar 14.00-18.00.

„Festivalul Voluntariatului” este o adevărată sărbătoare a implicării, a bucuriei de a aduce schimbări pozitive în jurul nostru, a entuziasmului de a acționa alături de oameni care împart aceleași valori.

Principalul scop al acestui eveniment este motivarea tinerilor să devină voluntari și în accelași timp construirea unei imagini pozitive despre voluntariat având în vedere beneficiile pe care le aduce atât pentru cel ce se implică cât și pentru cei în sprijinul cărora se fac activitățile de voluntariat sau pentru comunitate.

„Festivalul Voluntariatului” este un eveniment la care sunt invitați să participe toți sătmărenii care doresc să afle informații despre oportunitățile de voluntariat și educație non-formală existente în Satu Mare în diferite domenii: social, tineret, protecția mediului, protecția animalelor, etc., precum și detalii despre activitățile ONG-urilor și instituțiilor publice din municipiu cu activități de și pentru tineret.

Programul „Festivalului Voluntariatului” cuprinde:

– program artistic
– diverse activități la standurile de prezentare a ofertelor de voluntariat ale fiecărei organizații și instituții participante
– concursuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.