Contrabandist prins după o urmărire ca-n filme. Îți riscă libertatea pentru o găleată plină cu țigări

Un bărbat cu dublă cetățenie, ucraineană și maghiară, a fost reținut de polițiștii de frontieră după ce a intrat în țară prin PTF Halmeu fără a opri la control.

Miercuri, 20 septembrie, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Transporter, un bărbat.

În momentul în care a ajuns în dreptul tonetelor de control, șoferul a accelerat brusc și și-a continuat drumul, fără a opri pentru controlul de frontieră.

Imediat, un echipaj al poliției de frontieră a pornit în urmărirea autoturismului, acesta fiind reținut în scurt timp. Conducătorul auto și mașina au fost duși la sediul SPF Halmeu, iar în cadrul primelor verificări s-a constatat că șoferul autoturismului este Viktor N., în vârstă de 48 de ani, cu dublă cetățenie, ucraineană și maghiară.

În momentul reținerii, lângă mașina acestuia a fost găsită o găleată din plastic în care erau 48 pachete cu țigări, având marcaje fiscale ucrainene și Duty Free, care au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Polițiștii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.