S-au rătăcit în pădure ! Zeci de persoane s-au dus în căutarea lor

Cinci persoane, trei femei și doi copii, s-au rătăcit marți, 19 septembrie în pădurea Tufoasa de lângă Livada. Zeci de persoane au pornit în căutarea acestora. În cele din urmă, cei cinci au fost găsiți teferi.

Peste 30 de persoane au format marți seara, începând cu ora 20.00, la Livada, echipe de căutare a persoanelor rătăcite în pădure în timp ce se aflau la cules de ciuperci.

Polițiștilor li s-au alăturat și reprezentanți ai celorlalte structuri județene ale MAI, respectiv jandarmi și pompieri, dar și persoane din comunitatea locală, respectiv din cadrul Primăriei și Ocolului Silvic Livada.

Eforturile depuse de aceștia nu au fost în zadar, astfel că după aproximativ o oră de căutări, dispăruții, trei femei, cu vârste de 39, 42 și 45 de ani, însoțite de doi minori, ambii de 14 ani, toți cu domiciliul în comuna Turț, au fost găsiți în Pădurea Tufoasa de pe raza localității Livada, la o distanță de aproximativ 7 km de DJ 109L, spre Călinești-Oaș.

Nici unul dintre aceștia nu a acuzat probleme de sănătate, nefiind necesară intervenția echipajulul SMURD de prim-ajutor prezent la fața locului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.