Primăria Satu Mare evaluează pagubele produse de furtuna de duminică seara

În cursul zilei de luni, 18 septembrie, angajații Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat au verificat mai multe zone din municipiu, solicitând firmelor cu care există încheiate contracte în acest sens să intervină pentru decongestionarea zonelor blocate de copaci sau de crengile acestora, ca urmare a furtunii de duminică (17 septembrie) seara.

De asemenea, având în vedere că, în timpul furtunii ar fi putut fi afectate și rețelele de electricitate, telefonie și cablu, li s-a solicitat furnizorilor acestor servicii să verifice rețelele și să dispună relocarea cablurilor care au ajuns pe carosabil sau trotuare, pentru a nu reprezenta un pericol pentru cetățeni.

„Din fericire, Satu Mare nu a fost lovit atât de puternic de furtună ca și alte orașe din vestul țării. S-a intervenit și se va interveni în continuare pentru decongestionarea zonelor blocate de crengi și pentru preîntâmpinarea evenimentelor nedorite”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Cetățenii sunt rugați să transmită sesizări cu privire la eventualele zone în care au fost înregistrate incidente ca urmare a fenomenelor meteologice, pe adresa primaria@satu-mare.ro sau în scris la Serviciul de Relații cu Publicul (parter, camera 11).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.