Concurență mare pentru posturile de la Spitalul Județean. Azi se dă concursul (Foto&video)

Concurență fără precedent pentru cele 23 de posturi de asistent medical scoase la concurs de conducerea Spitalului Județean Satu Mare. S-au înscris 145 de candidați, din care la proba scrisă de astăzi, 18 septembrie, s-au prezentat un număr de 135 de persoane.

Examenul scris se susține în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ.

Concurenții au intrat în sală începând de la ora 10.30, iar examenul a început cu puțin după ora 11.00.

Una dintre candidatele la examen a extras varianta de subiecte. Potrivit managerului Spitalului Județean, Adrian Marc, subiectele au fost scrisse în această dimineață, optându-se pentru două variante „A” și „B”, fiind extrasă varianta „A”.

„Este aglomerație mare. Ne bucură că este aglomerație pentru că înseamnă că este un interes deosebit pentru a ocupa locuri de muncă în țară și nu în străinătate, în contextul în care foarte mulți dintre medici, asistenți medicali, merg să aleagă un loc de muncă în străinătate. Cred că este o concurență în premieră, nu cred că a mai fost atât de mare în lunile trecute sau în anii trecuți. Sunt 23 de posturi scoase la concurs și avem 145 de participanți din care 10 persoane nu s-au prezentat, deci 135 pe 23 de locuri”, a declarat Adrian Marc.

Candidații au de rezolvat un test grilă cu 20 de întrebări, pentru care au la dispoziție o oră.

Cei care obțin cel puțin 50 de puncte (nota de trecere), vor susține miercuri, 20 septembrie și o probă de interviu ce va avea loc de la ora 09.00 la Spitalul Județean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.