Căruțași, implicați în accidente rutiere. Mai multe victime la spital

Două evenimente rutiere în care au fost implicate căruțe s-au înregistrat în data de 15 septembrie pe raza județului.

Primul dintre ele s-a produs la ora 18.40, pe strada Bisericii din localitatea Tătărești, când un bărbat de 49 ani, conducând o căruță, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare. O femeie din atelaj, de 41 de ani, din Tătărești, a fost rănită în urma incidentului. De menționat faptul că bărbatul avea o alcoolemie de 0,24 mg/l în aerul expirat.

În jurul orei 20.40 a aceleiași zile, un conducător auto de 41 de ani din Rădăuți, județul Suceava, circulând cu autoturismul pe DN 1C, în localitatea Drăgușeni, nu a respectat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu o căruță care circula în fața sa, condusă de un bărbat de 35 de ani din Turulung.

În urma evenimentului a rezultat accidentarea ușoară a unui pasager din autoturism. Niciunul dintre participanții la trafic implicați nu consumase anterior băuturi alcoolice.
În ambele cazuri cercetările continuă, întocmindu-se dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.