Au început lucrările la pista de biciclete de pe strada Barițiu

Au început lucrările la pista de biciclete de pe strada Barițiu. Valoarea lucrării este de aproximativ 1.580.000 de lei.

Pista pentru biciclişti va porni de pe strada Bariţiu şi va ajunge până la capătul străzii Gorunului, în zona Aquapark, cu o lungime totală de 3 km, având un termen de execuție de 9 luni.

„Este o investiție mult așteptată de mulți sătmăreni care locuiesc în acea zonă, dar și de bicicliști. Știm că nu stăm prea bine la capitoul piste de biciclete, însă ne concentrăm atenția pentru a schimba acest aspect și implicit pentru a încuraja transportul velo care se adresează tuturor sătmărenilor indiferent de vârstă. Intențiile noastre sunt incluse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al orașului”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Nu se va lucra doar la pista de biciclete, ci și la amenajarea trotuarelor și pe o parte și pe alta, la intrările în curți, amplasarea de borduri și bineînețeles se va avea în vedere amenajarea spațiilior verzi urmând să fie plantați și copaci.

Valoarea lucrării este de aproximativ 1.580.000 de lei, investiția fiind achitată integral din bugetul municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.