Un nou scandal ? Suporterii cer demisia conducerii Clubului Olimpia

 

Suporterii Clubului Olimpia își arată nemulțumirea față de rezultatele echipei dar și față de conducerea clubului. Aceștia cer demisia conducerii și propun desființarea actualei structuri al clubului. Mai mult decât atât, suporterii propun înființarea unui “club pentru suporter, condus de suporteri”. 

În continuare vă prezentăm poziția suporterilor, postată pe pagina de Facebook “Voluntari Olimpiști”.

Având în vedere recentele rezultate ale echipei pe care o susținem, noi, #VoluntariOlimpiști , am considerat oportun să prezentăm opiniei publice sătmărene și tuturor celor implicați în viața Olimpiei, punctul nostru de vedere.

Noi am fost cei care am considerat întotdeauna că faptele sunt mai presus de vorbe și că un gest, cât de mic, face mai mult decât o mie de cuvinte. Am fost cei care am pus la dispoziția clubului resursele noastre de timp, materiale sau fizice. Am făcut ce am considerat de cuviință pentru a aduce un plus imaginii clubului, am încercat să suplinim minusurile existente în club, și mai ales am pus umărul la bunul mers al clubului.

Nu vrem să ne lăudăm cu cele pe care le-am întreprins, vrem doar să știți că și pe noi ne doare. Nu suntem diferiți de voi, și pe noi ne afectează orice eșec sau semieșec al echipei, dar am considerat până acum că e mai important să mergem înainte, în ideea că dacă toți cei care sunt angrenați în club își vor face treaba, totul va fi bine într-un final.

Din nefericire am ajuns și noi la capătul răbdării. Rezultatele recente ar fi fost probabil mai ușor de digerat dacă erau ”obținute” în alte condiții. Dacă înfrângerile ar fi fost rezultatul jocului juniorilor și nu al unor jucători care nu demult băteau liderul din clasament.

Dacă am fi văzut dăruirea din prima repriză a meciului cu Clinceni și la meciurile cu Afumați, Călărași sau Snagov. Am fi înțeles dacă observam că toți cei angrenați în club trag în aceeași direcție la căruța Olimpiei. Înțelegeam dacă nu vedeam articole și interviuri belicoase în presă, dialoguri purtate la distanță, dialoguri care își aveau locul în sânul echipei, față în față ca între bărbați, nu pe la colțuri sau terase. Dar pentru că nu a fost așa, pentru cei care nu înțeleg că interesul Olimpiei trebuie să fie peste orice interes de natură personală avem un singur mesaj: PLECAȚI!

Conducere, bancă tehnică, jucători deopotrivă! Dacă nu iubiți Olimpia, părăsiți-o! Nu începe și nu se termină Olimpia cu niciunul dintre voi! Singurii veșnici la acest club au fost, sunt și vor fi suporterii! Faceți un ultim gest de onoare și demisionați. În caz contrar propunem celor abilitați desființarea actualei forme de organizare a clubului, înființarea unui club pentru suporteri, condus de suporteri care să reprezinte cu adevărat numele de Olimpia. Având în vedere că ne apropiem de centenarul clubului și în loc să ne pregătim de sărbătoare ne batem capul cu conflicte copilărești, vă somăm să aveți un moment de decență și să ne lăsați clubul în pace!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.