Accident în lanț în județul Cluj. Mașină înmatriculată în Satu Mare, implicată (Foto)

Un accident soldat cu doi răniți în care a fost implicată și o mașină înmatriculată în Satu Mare a avut loc marți (12 septembrie) după-amiază între Turda și Aiud (județul Cluj). Este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Certeze, aflat la volanul unui Volkswagen Passat.

Potrivit polițiștilor clujeni, la ora 17.06. S.R., un tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Cluj, aflat la volanul unui Mercedes Sprinter, pe DN1, în afara localităţii Dumbrava, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul Renault, ce rula în faţa sa, condus de un tânăr de 28 ani din Baia Mare şi a intrat în coliziune cu autoturismul.

În urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat într-un autoturism Audi condus de tânăr în vârstă de 23 ani din Feleacu (judeţul Cluj), care circula pe acelaşi sens. Audi a lovit un Volkswagen Passat, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Certeze (județul Satu Mare).

În urma accidentului, au fost rănite o tânără în vârstă de 27 ani şi o femeie în vârstă de 48 de ani, ambele din Baia Mare, pasagere în autoturismul Renault.

Sursa foto: www.alba24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.