Transurban desființează o stație de autobuz din zona Burdea

Stația de autobuz de pe B-dul Cloșca din Satu Mare, cea care suplinea stația de la Burdea, închisă odată cu încerea lucrărilor la Podul Decebal va fi desființată. Anunțul a fost făcut astăzi, 12 septembrie de către conducerea Transurban Satu Mare.

Această stație va fi desființată începând cu data de 14 septembrie. Ultima stație de urcare și coborâre de pe malul stâng al Someșului cu direcția spre Centru va fi Stația Billa.

„Ca urmare a sesizărilor sosite la adresa societății noastre, privind întârzierile repetate ale autobuzelor de pe liniile 2, 9, 12, 14, 23, Transurban Satu Mare anunță că, începând cu data de 14.09.2017 autobuzele de pe liniile enumerate, nu vor mai avea stație de oprire pentru îmbarcarea și debarcarea călătorilor în zona Burdea, respectiv în stația de pe Bulevardul Cloșca, Stația E-On Gaz.

Vă informăm că începând cu data de 14.09.2017, pentru autobuzele de pe liniile 2, 9, 12, 14, 23, ultima stație de urcare și coborâre de pe malul stâng al Someșului cu direcția spre Centru va fi Stația Billa.

Pentru acei călători care doresc să ajungă în apropierea intersecției Burdea există alternative, autobuze de pe traseele Liniilor 3, 5, 10, 15, 18, 29 din zona Carpați II, Micro 17, autobuze care au stație de oprire în zona Kaufland.

Pentru îmbarcarea călătorilor din zona Cloșca spre Centru, rămâne valabilă stația provizorie înființată pentru autobuzele de pe liniile 11, 11 II, 17, Bulevardul Cloșca colt cu strada Muncitorilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul postat pe pagina de Facebook al Transurban Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.