Noi detalii de la accidentul de lângă Viena. Doi tineri desfigurați, identificați pe baza testelor ADN

Printre pasagerii care și-au pierdut viața în accidentul de duminică, 10 septembrie din Austria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în Satu Mare, a fost și o familie tânără din localitatea Movileni (județul Olt). Este vorba despre Ionuț și Ioana Datcu de 34 respectiv, 30 de ani.

Cei doi tineri lucrau în Germania și se întorceau acasă pentru să participe la o nuntă. Din cauza leziunilor suferite, cei doi tineri au fost identificați pe baza probelor ADN.
Ionuț și Ioana Datcu au plecat sâmbătă (9 septembrie) din Germania cu unul din cele două microbuze aparținând firmei Olimpia Travel din Satu Mare. Vroiau să ajungă în țară unde urmau să fie nași la o nuntă, însă viețile lor au fost curmate în cumplitul accident de lângă Viena, pe Autostrada 21.

„Ionuț și Ioana s-au cununat în urmă cu un an. Chiar eu i-am cununat. Acum venea în țară pentru că urmau ca duminica viitoare să fie nași. Vestea tragediei a zguduit întreaga comună. Multora nu le vină să creadă” a declarat pentru Realitatea Oltului primarul comunei Movileni, Sorin Toma.

Vă reamintim că în teribilul accident de duminică au murit cinci români.

Microbuzul a fost condus de sătmăreanul Costel ardelean, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Sursa foto: www.click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.