Mobilizare exemplară la Spitalul Județean ! Medicii și asistentele au rămas peste program

Medicii și asistentele de pe secțiile de Chirurgie și Ortopedie, dar și cei de la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare au rămas peste program s-au au venit din timpul lor liber pentru a da o mână de ajutor la îngrijirea victimelor accidentului ce a avut loc luni, 11 septembrie, între localitățile Petrești și Pișcolt.

Totodată, conducerea Spitralului Județean Satu Mare aduce mulțumiri cadrelor medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

„Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare aduce mulțumiri personalului medical pentru disponbilitatea și profesionalismul de care a dat dovadă în seara zilei de 11.09.2017 cu prilejul accidentului rutier soldat cu mai multe victime, pentru acordarea de asistență medicală în regim de ugență victimelor accidentului.

Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marca mulțumește întregului personal de la UPU care a rămas peste program, medicilor și asistentelor din cadrul secțiilor Chirurgie, Ortopedie, unii veniți din timpul lor liber pentru a ajuta victimelor accidentului.

De asemenea, conducerea SJU Satu Mare mulțumeste, pentru eforturile facute, echipajelor ISU Someș, echipajelor SMURD, celor de la Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare și din județul Bihor”, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi, 12 septembrie redacției noastre.

Vă reamintim că în accidentul de luni, 12 persoane au ajuns la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare, iar o altă victimă a fost transportată cu un elicopter SMURD la o clinică din Oradea.

Mai multe detalii despre accident puteți citi aici:

https://www.satmareanul.net/2017/09/11/accident-cumplit-langa-carei-mai-multe-victime/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.