Femeie bătută și violată de un individ. Detalii oferite de procurori

Un bărbat a fost trimis în judecată de către procurori după ce a desfigurat și violat o femeie din Carei. Totul s-a întâmplat în noaptea de 19 spre 20 august. Individul a tăbărât în casa femeii, a lovit-o de mai multe ori iar apoi a violat-o. Întreaga scenă a fost descrisă în rechizitoriul întocmit de către procurori.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a lui Kovacs Robin,
sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

„Inculpatul Kovacs Robin, la data de 20.08.2017, în jurul orei 03:20, pe timp de noapte a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate P. L. R., fără consimţământul acesteia.

Inculpatul Kovacs Robin la data de 20.08.2017, în jurul orelor 03:30 a întreţinut raporturi sexuale normale şi orale prin constrângere (acţiuni de lovire cu pumnul, acoperirea gurii cu material textil, trântire la pământ şi comprimare) cu persoana vătămată P. L. R.

Faptele sunt nejustificate, imputabile inculpatului şi comise cu intenţie directă.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Carei.

La soluţionarea dosarului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Poliţiei Municipiului Carei – Biroul de Investigaţii Criminale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.