Noi detalii despre teribilul accident de lângă Viena

Cinci cetățeni români au decedat iar alte trei au suferit leziuni grave în teribilul accident ce a avut loc astăzi, 10 septembrie, în jurul orei 10.00 (ora României) lângă Viena. În microbuzul înmatriculat în județul Satu Mare erau opt pasageri. 

Din informațiile pe care le deținem la aceasta ora, în accident a murit și șoferul microbuzului, un sătmărean de 21 de ani.

“Cinci cetățeni au decedat iar trei au fost răniți, dintre care doi se află în stare gravă. Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În acest sens, o echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internați cetățenii români, pentru a obține detalii cu privire la starea de sănătate a acestora și pentru a acorda asistență consulară. Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces și a repatrierii trupurilor neînsuflețite”, precizează MAE.

MAE afirmă că misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare referitoare la circumstanțele producerii accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.