Elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, premiați de Prefectură (Video)

Cei doi elevi care în acest an au obținut media maximă la Evaluarea Națională, David Nicolae Coroian și Andrei Tudor Verzeș, au fost premiați astăzi, 8 septembrie de către prefectul Darius Filip.

La momentul festiv care s-a desfășurat în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ au participat și inspectorul general al Insperctoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, prof. Călin Durla dar și directorul Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil”, Claudiu Mondici.

În luarea de cuvânt atât prefectul cât și inspectorul general i-au felicitat pe cei doi elevi pentru performanțele obținute și i-au îndemnat să-și urmeze visele pe calea pe care au pornit-o.

În următorii ani cei doi elevi vor urma cursurile Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Vă reamintim că la Evaluarea Națională din acest an, doi elevi din județul nostru au obținut nota maximă la examenul de la sfârșitul clasei a VIII-a. Este vorba despre David Nicolae Coroian (Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare – diriginte Simion Carmen) și Andrei Tudor Verzeș (Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare – diriginte Vlad Cristian).

Potrivit unei hotărâri adoptate la începutul lunii august de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.