Tinerii Asociației „Stea” se mândresc cu munca lor. Grădina Stea se dezvoltă (Foto)

Munca de un de zile în cadrul „Grădinii Stea” își arată roadele. Mai mulți tineri, beneficiari ai Asociației „Stea” muncesc în grădină, iar legumele recoltate sunt livrate mai multor familii din municipiu.

„Ne crește inima de bucurie văzând niște tineri pe care mulți îi desconsideră, mândrindu-se cu roadele muncii lor. Ei merită toată aprecierea și susținerea noastră să poată continua eforturile necesare schimbării în bine. Cei care vin la noi demonstrează zi de zi că sunt capabili să muncească. Visul nostru este să reușim să dezvoltăm Grădina Stea astfel încât să îi putem angaja pe cei mai harnici dintre ei. Fiți alături de noi să le asigurăm condițiile ca prin munca onestă să iasă din capcana sărăciei și să ajungă oameni integrați ce respectă regulile societății !”, spune directorul Asociației „Stea”, Cristina Bala.

„Grădina Stea”, un proiect inițiat de Cristina Bala în parteneriat cu Asociația „Stea”, vizează persoanele aflate în dificultate și își propune să-i implice în activități care valorifică resursele locale. Astfel, șapte tineri proveniți din medii defavorizate vor fi implicați într-un proiect de producere și valorificare a legumelor și plantelor aromatice pe care le vor livra către 120 de familii din comunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.