Seri Pozitive: „Față în față cu propriul suflet”

Proiectul „Seri Pozitive” iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, reprezintă seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii septembrie este „Față în față cu propriul suflet”.

Invitata serii este Corina Mihaela Șereș.

„Indiferent cât de absurd ar părea, oamenii ar face orice pentru a evita să stea față în față cu propriul lor suflet” – Carl Gustav Jung.

Spune Carl Jung, că cel mai dificil pentru un om este să stea cu el însuși, și să își asculte inima, să își asculte chemarea … și așa este.

De fiecare dată când suntem singuri, ce facem? Primul impuls este să punem ceva muzică … de relaxare, sau doar care să ne facă puțin zgomot, să ne dea iluzia, că de fapt nu suntem singuri, să amânam momentul de singurătate, momentul în care ești, Tu cu tine însuți/ însăți și nimeni altcineva.

De ce? Pentru că atunci, când ești singur, ai posibilitatea să îți auzi gândurile, cele mai ascunse, sau să îți auzi bătăile propriei inimi …

Și ca să eviți confruntarea cu propria ta persoană, te ascunzi, de tine, căutându-ți tot felul de îndeletniciri … „facebook”, e-mail, telefon, curățenie, cumpărături și de voie și de nevoie, un film … orice, orice, numai să nu fii singur, să nu înceapă confruntarea.

De asta urăsc oamenii singurătatea și fug de ea, fie ei tineri sau mai puțin tineri … întrucât începe muzica, muzica interioară, care pentru unii e plăcută și aceștia nu vor fugi de ea, însă pentru marea majoritate, e mai puțin plăcută și atunci o evită!

Cei care o evită … dar să nu intrăm în prea multe detalii, acum.

Sunt Corina Mihaela Șereș, un om într-o continuă evoluție, pasionată de tot ce înseamnă să fii în rezonanță cu Universul.

Dacî te-am făcut curios/curioasă, te invit la o Seară pozitivă despre mine, despre tine, despre muzica propriului suflet, despre clipa prezenta. Te aștept, cu drag!

Data: 12 septembrie 2017, ora 18:00-20:30

Locația: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”

Înscrieri: http://viata-un-dar.ro/fata-fata-cu-propriul-suflet/

Organizatorii vă așteaptă într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.
Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea în continuare a Serilor Pozitive.

Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.

Persoana de contact: Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.