Cum analizăm o partidă de fotbal

În România și nu numai, fotbalul este cel mai pariat sport și nici nu nu ne mirăm de asta, având în vedere că în fiecare zi avem zeci, chiar sute de evenimente fotbalistice.

Astfel, este foarte important să știm pasii pe care trebuie să îi urmăm în analizarea unei partide de fotbal, fiindcă analiza, și nu intuiția, stă la baza unor câștiguri. Spunem asta deoarece mulți au tendința de a se ghida după intuiție, mai ales când plasează pariuri live. Se poate că în acest fel pontul să fie câștigător o dată, de două ori, însă nu mereu.

Unde putem găsi statistica echipelor/jucătorilor care urmează să se confrunte?

Pentru a consulta statistica acestora putem accesa un site de specialitate sau și mai simplu, casele de pariuri. Multe sunt casele online care prezintă pe site-ul lor statistici amănunțite pentru fiecare sport și competiție în parte, acest aspect fiind însă neglijat de multă lume. Chiar putem spune că statisticile de acolo sunt mai performante decât cele pe care le găsești pe un banal site de pariuri.

La ce trebuie să ne uităm când consultăm statistica?

În funcție de tipul de pariu pe care dorești să-l plasezi depinde statistica pe care ar trebui să o studiem. Dacă dorim să mizăm pe rezultatul final sau pe numărul de goluri vom studia ultimele rezultate ale celor două formații. Astfel, pentru echipa care joacă pe teren propriu vom consulta ultimele partide disputate pe teren propriu în respectiva competiție, în vreme ce pentru formația care joacă în deplasare ne vom uita peste rezultatele acesteia din ultimele deplasări.

Ar fi foarte bine dacă am aprofunda ceva mai mult și am consulta rezultatele de pe propriul teren, respectiv din deplasare disputate doar împotriva echipelor din aceeași categorie cu adversara, pentru asta trebuind să ne uităm pe clasament. Spre exemplu, dacă Gijon joacă împotriva Barcelonei ne vom uita pe ultimele meciuri ale lui cu Gijon contra formațiilor din vârful clasamentului, fiindcă nu are prea mare relevanță dacă vom consulta meciurile lui Gijon cu echipe din subsolul clasamentului.

În schimb, în cazul în care dorești să plasezi un alt tip de pariu, care vizează, spre exemplu, numărul de cornere sau de cartonașe galbene, evident că trebuie să studiezi numărul de cornere/cartonașe acordate în ultimele partide. Studiul se referă tot la partidele de pe teren propriu/din deplasare, doar că aici ai putea fi nevoit să accesezi fiecare meci în parte pentru a vizualiza statistica.

Mai sus am specificat că statistici performante sunt oferite de majoritatea caselor de pariuri, putându-te cu ușurință ghida după ele în analiza unui meci. Pentru comoditate, ar fi foarte bine dacă te-ai înregistra și ai paria la aceeași casă online la care poți vizualiza statisticile. Nu toate casele de pariuri ce prezintă astfel de statistici dispun și de o ofertă bogată. Astfel, ai grijă să pui oferta pe primul plan, nu disponibilitatea statisticilor, înainte de a te înregistra la una.

Pentru a vizualiza care sunt cele mai bune case de pariuri sau cele care se pliază cel mai bine pe stilul tău de joc te invităm să accesezi site-ul Intelbet. În partea stângă a sa, indiferent de pagina pe care o accesezi, vei observa diferite clasamente, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente ce vizează pariurile pre-live, cele live sau notorietatea lor în rândul utilizatorilor Intelbet.

Pentru a studia în detaliu fiecare casă de pariuri este indicat să parcurgi recenzia acesteia de pe site-ul https://intelbet.ro. Aici îți sunt prezentate informații despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, însă și 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri pe a cărei pagină te afli.

Tot pe pagina recenziei vei observa două butoane care îți permit să scrii anumite păreri sau nemulțumiri. Astfel, dacă ai remarcat un punct forte/slab al respectivei case de pariuri, te invităm să îl împărtășești și cu alții, folosind butonul “Adaugă feedback”. În cazul în care întâmpini o problemă legată de contul tău nu ezita să selectezi butonul “Adaugă o reclamație” și să specifici problema cu lux de amănunte.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit.

Site-ul este strict interzis minorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.