Vezi cauza accidentului mortal de lângă Carei. Ce reiese din ancheta polițiștilor

Explozia cauciucului unei roți din spate a fost cauza accidentului mortal de astăzi, 1 septembrie, ce a avut loc între Carei și Petrești, reiese din ancheta oamenilor legii.

Vă reamintim că două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au ajuns la Urgențele Spitalului Județean.

„Astăzi, 1 septembrie 2017, în jurul orei 10.00, pe DN 19, s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor trei.

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Dindești, conducând un autoturism, între localitățile Carei și Petrești a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.Primele cercetări conduc spre ipoteza că pierderea controlului asupra autoturismului s-a produs din cauza exploziei cauciucului roții stânga spate.

Cu toate eforturile depuse pentru descarcerare și salvare de către echipajele SMURD aflate la fața locului, atât șoferul cât și pasagera din dreapta acestuia, o femeie de 30 de ani, tot din Dindești, au decedat. Alți trei pasageri aflați pe bancheta din spate, respectiv un bărbat de 29 de ani, o femeie de 27 de ani și o fetiță de 11 ani din aceeași localitate, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs accidentul”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.