Pataki Csaba: Se lucrează, simultan, pe mai multe tronsoane de drum

295 de kilometri de drumuri județene sunt într-o stare care necesită o intervenție urgentă, a declarat astăzi, 29 august, președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba. În aceste zile au început intervențiile pe mai multe tronsoane.

„Am pornit în două locuri, și acum, simultan, putem lucra în trei locuri și dacă totul e ok, săptămâna viitoare în patru locații deodată. La Botiz s-a reparat, dar acolo, repet, vorbim doar de plombări. Unde avem contract de finanțare ca într-o perspectivă de un an de zile să putem moderniza drumul, facem doar plombări. La Lipău s-a rezolvat, de la limita municipiului până la Ardusat, apoi de la Tășnad până la Săuca. Se lucrează începând de astăzi de la Pirul Nou la Pir, care este iarăși un tronson inaccesibil. Se lucrează pe tronsonul Carei-Foieni-Berea-Ciumești-Sanislău-Petrești și Sanislău-Marna Nouă. A început de astăzi și partea de drum dintre Crișeni-Craidorolț-Moftinu Mare. De săptămâna viitoare încep lucrările de la Moftinu Mare până la podul de peste Crasna”, spune președintele CJ.

Șeful Consiliului Județean spune că se va repara și porțiunea dintre Valea Seacă și Batarci respectiv tronsonul Supur-Corund-Bogdand-Hodod. De asemenea, sunt și câteva tronsoane mai mici: cum ar fi drumul care intră în Medieșu Aurit și o ia apoi spre satul Potău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.