O tânără din Carei, la Romanian InfoFashion Festival (Foto)

Denisa Trif, manechina Agenției „Trust Models”, reprezintă județul nostru la concursul de frumusete „Romanian InfoFashion Festival”. Acesteveniment național Fashion&Beauty are loc pe Valea Prahovei și va culmina cu Spectacolul de Gală ce va avea loc vineri (1 septembrie) la Castelul Cantacuzino Bușteni.

Aici se vor desemna și cele opt Ambasadoare ale Frumuseții care vor reprezenta România în 2017- 2018 la următoarele competiții mondiale.

„Viața mea a luat o întorsătură fericită acum 2 ani, mai exact la frumoasa vârstă de 14 ani, pe când eram o simplă boboacă de liceu cu visuri mărețe. Pe lângă pasiunea mea pentru dans și sport, mereu mi-a făcut plăcere să mă relaxez citind o carte sau urmărind un film romantic, însă găsesc puțin timp și pentru a mă delecta de cotidianul banal cu ajutorul unui film de comedie, care mereu e binevenit. Ador plimbările lungi și liniștite în care pot reflecta asupra vieții, asupra viitorului,acele momentele de liniște după o zi „furtunoasă”. Fiind născută într-un oraș mic, pe nume Carei si oportunitățile se limitau la dimensiunea acestuia. Îmi amintesc și acum de bunica mea care îmi zicea mereu că „Trenul trece prin gară o singură dată”. Odată ce am început să înțeleg sensul acestor vorbe, am avut oportunitatea de a colabora cu Agenția „Trust Models” din Satu Mare. Vreau sa-i multumesc din tot sufletul, unei persoane minunate, și anume Kariklea David, fără ajutorul ei nu aș fi ajuns să reprezint județul Satu Mare la „Romanian Info Fashion Festival”, spune frumoasa sătmăreancă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.