Pană de curent! Oamenii din Boghiș, revoltați: „Cine scutură niște scaune, acolo sus …???”

Locuitorii din satul Boghiș își manifestă nemulțumirea cu privire la desele pene de curent care au avut loc în ultima perioadă. Potrivit acestora defecțiunile se remediază doar după câteva zeci de ore, răstimp în care alimentele se alterează.

„Din nou, cu o frecvență lunară, pană de curent, de câteva zeci de ore. Totul a început după miezul nopții. Deși prognoza meteo, afișată pe site-urile de specialitate arată cer senin și vreme mirifică, în sat fulgeră și suflă vântul … Și dacă suflă vântul, se știe, va fi pană de curent. Daca fulgeră: pană de curent. Dacă plouă … pană de curent. Dacă s-a așezat o cioară pe fire, pană de curent … La ultimul vârtej, vântul a desșurubat o siguranță. Electrica, nu are echipă de intervenție la orele serii sau noaptea. Orice defecțiune apărută se remediază a doua zi, cu putin noroc, până după orele prânzului”, spune unul dintre localnici.

„Singurul lucru pe care îl știe Electrica e să factureze regulat și cu precizie. Și, bineînțeles, să aplice penalizări, să facă debranșări ! Cine scutură niște scaune, acolo sus …???”, se întreabă cititorul ziarului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.