Un miliard de lei vechi pentru proiecte culturale

Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” desfășoară cea de-a doua sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile pentru anul 2017, pentru linia de finanțare Cultură.

Data limită până la care organizațiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecției pentru finanțare publică din bugetul aferent acestui an este 18 septembrie, ora 14.00.

Perioada în care se desfăşoară selecţia de proiecte, verificarea eligibilităţii, înregistrării, a îndeplinirii criteriilor referitoare la capacitatea tehnică şi financiară şi evaluarea propunerilor de proiecte este 19-20.09.2017, la sediul Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Criteriile şi condiţiile de acces la fondurile publice sunt cele prevăzute în Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, iar criteriile specifice de evaluare sunt cuprinse în documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea propunerii de proiect, care se poate obţine de pe site-ul Centtrului Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare (www.casa-zamfirescu.ro)

Atribuirea contractelor de finanţare se va face în ordinea descrescătoare a punctajului total obţinut de către fiecare solicitant şi în limita bugetului alocat în vederea derulării Programului anual de acordare de finanţări nerambursabile, pentru „Proiecte Culturale”.

Pentru această sesiune se acordă suma de 100.000 de lei din totalul de 450.000 lei care au fost alocați de către Consiliul Local Satu Mare prin intermediul Centrului cultural „G. M. Zamfirescu”, conform hotărârii de Consiliu Local din 23.02.2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.