Draxlmaier Satu Mare are un nou director general tehnic

Draxlmaier Group, unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de cablaje pentru industria auto de categoria premium și un important angajator în România, va avea un nou director în fruntea fabricii de la Satu Mare. Astfel, începând cu 18 septembrie 2017, Iuliu Cadar va prelua funcția de director general tehnic al fabricii.

„Ne bucurăm că domnul Iuliu Cadar se întoarce în companie și că reușim astfel împreună să avem un management local cunoscut și apreciat de angajații noștri. Domnul Cadar a dovedit deja în trecut că poate atinge rezultate foarte bune în funcția de director”, a declarat Barbara Bergmeier, manager Producție și Logistică în cadrul Draxlmaier Group.
Cadar a ocupat poziția de director general tehnic în cadrul Draxlmaier Satu Mare în perioada 1999 – 2013. În decursul acestor ani, a contribuit semnificativ la dezvoltarea companiei.

Draxlmaier Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, Draxlmaier Group a patentat inovații în domeniul sistemelor de condus convenționale și alternative, precum și în domeniul componentelor electrice și electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj și cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piață în crearea interioarelor pentru automobilele premium, Draxlmaier Group furnizează console centrale, borduri și uși, precum și module de cockpit. În 2016, compania a realizat o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de euro.

Printre clienții Draxlmaier se numără: Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, și Volkswagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.