Ce spun ambulanțierii despre crima din Negrești-Oaș

Tânărul de 18 ani din Călinești-Oaș, Cristian Surd, înjunghiat în noaptea de sâmbătă, 19 spre duminică, 20 august, în centrul orașului Negrești-Oaș a murit la spital, spun ambulanțieii care au fost prezenți la fața locului.

Cea de-a doua victimă, un tânăr de 16 ani, a fost transportat la o clinică din Cluj-Napoca.

„Sâmbătă spre duminică în jurul orelor 0:30 la Negrești-Oaș în timpul manifestărilor desfășurate cu ocazia zilelor orașului, a avut loc un eveniment regretabil, o altercație, în urma căreia doi tineri de sex masculin au fost înjunghiați în stradă de către un agresor. La locul solicitării a ajuns în cel mai scurt timp posibil un echipaj tip B2, cu asistent de la substația Negrești-Oaș, care a acordat primul ajutor celor doi tineri agresați.

Prima persoană, un tânăr de 18 ani a fost găsită deja inconștientă, cu respirații prezente dar, tensiune arterială nemăsurabilă și cu o plagă toracică înțepată. Al doilea tânăr de 16 ani tot de sex masculin a fost înjunghiat în zona abdomenului, cu tensiune arteriala scăzută, conștient, speriat, și acesta cu semne de șoc hemoragic. S-au întreprins rapid măsuri de prim ajutor ambelor victime, hemostază și abord venos, după care sunt transportați rapid la CPU Negrești-Oaș unde sunt preluate. Într-un final tânărul de 18 ani decedează, iar cel de-al 2-lea este stabilizat”, spune purtătorul de cuvânt al SJA Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Tânărul de 16 ani a fost transportat la o clinică din Cluj, în cursul zilei de duminică, 20 august.

Mai multe detalii citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2017/08/20/crima-in-negresti-oas-tanar-injunghiat-in-piept/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.