Bacalaureat: 84 de candidați au chiulit de la examenul la Limba română

Sesiunea august-septembrie 2017 a examenului de Bacalaureat se desfășoară în perioada 21 august – 6 septembrie. La nivelul județului Satu Mare s-au înscris 601 candidați, din care 390 de candidați din promoția curentă și 211 de candidați din serii anterioare.

La nivelul județului nostru, sunt organizate două centre de examen la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” și Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu”, respectiv un centru de evaluare la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”.

Proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 21 august, a fost susținută de 324 de candidați din totalul de 408 de înscriși, un număr de 84 candidați fiind absenți.

În funcție de tipul de subiect, pentru filiera teoretică profil real, filiera tehnologică și filiera vocațională – toate profilurile (cu excepția profilului pedagogic), din 319 înscriși au fost prezenți 249, respectiv pentru filiera teoretică profil uman și profilul pedagogic, din 89 înscriși au fost prezenți 75.

Nu au fost semnalate incidente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.