Festivalul Oțeloaia, un eveniment inedit în județ

Astăzi, 20 august a avut loc cea de-a LXI-a ediție a Festivalului Folcloric de la Oțeloaia. Spectacolele dedicate acestui eveniment s-au desfășurat la scena amplasată pe lacul din pădurea Oţeloaia. 

La deschiderea oficială care a avut loc de la ora 11.00 au participat secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran, prefectul Darius Filip, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba dar și viceprimarul municipiului reședință de județ, Adrian Albu.

După luările de cuvânt, pe scenă au evoluat: Grupul folcoric ,,Homoroade’’; Ansamblul folcloric ,,Cununiţa’’ și ,,Cununița Năzdrăvană’’ Leontina Dorca și Maria Carmen Sas; Malvina Madar Iederan și Dănțăușii din Soconzel și Cuța; Mugurașii Codrului din Giorocuta; Marian Buzilă; Ansamblul Folcloric al Județului ,,Doruri Sătmărene’’ – Silvia Șuth, Teodora Bota și Darius Câmpean; Romina Sârbe și Cristian Totpati; Ansamblul Folcloric „Codrișorul” de la Palatul Copiilor Satu Mare; Angela Buciu; Ansamblul Folcloric ,,Ceatăra’’ din Carei și Ana Holdiș Pop; Ansamblul Folcloric „Florile Tărnii” și Ansamblul Codrișorul din Asuajul de Sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.